Golden Retriever

Lydighed
Egnet som familiehund
Egnet til jagt
Krav til pelspleje
Intelligens
Størrelse

Det er let at forstå, hvorfor Golden Retrieveren er så populær, da den er en utrolig glad, mild og intelligent hund. Den er øjensynligt stor fan af mennesket, og er altid entusiastisk og opmærksom over for sin ejer.
Golden Retrieveren er ikke bare imødekommende, den er også særdeles lydig, hvilket gør den til en af de letteste hunde at træne. Den skal dog på et tidligt tidspunkt lære ikke at trække i snoren, når der gås tur. Den har tilgivende natur og er en særdeles tålmodig og mild hund, og den er derfor meget fod til at omgås både børn og eventuelle kæledyr.
Golden Retrieveren er en aktiv og stærk hund, og den har derfor brug for regelmæssig motion med lange gåture og masser af leg med apportering, og de er også glade for at svømme. Den har en tendens til at tygge på ting, og den kan man tilgodese ved at give den masser af legetøj, den kan bære i munden.
Med dens imødekommende gøen og mildt kommunikerende natur er Golden Retrieveren gavmild med følelserne. Den har gode manerer inden døre og er aktiv og legesyg. Det gør Golden retrieveren til en sikker vinder.

golden retriever henter and

Golden Retriever er en af de bedste jagthunde der findes

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (5 votes cast)
Golden Retriever, 5.8 out of 10 based on 5 ratings

Speak Your Mind

*