Irsk setter

Lydighed
Egnet som familiehund
Egnet til jagt
Krav til pelspleje
Intelligens
Størrelse

Den irske setter er sprængfyldt med legesyg energi, og lever et liv i glæde, så længe du bruger den nødvendige energi på at opfylde dens behov, vil den irske setter være et fantastisk ekstra familiemedlem.
Den irske setter er enormt hengiven over for sin ejer, men du skal være opmærksom på at hengivenhed og lydighed er to forskellige ting. Det er en meget viljestærk hunderace, og den har en god hukommelse, så alle dårlige vander, som indlæres i de unge år, vil sidenhen være svære at træne væk.

Den dybt kastanjefarvede pels giver den et særligt glamourøst udseende, men det kræver regelmæssig vask og børsting at holde pelsens fine glans. Desuden skal den frynsede del af pelsen klippes med jævne mellemrum
Den milde og venskabelige irske setter har det bedst i et stort hjem med en aktiv familie, hvor den har adgang til frie områder hvor den kan boltre sig som den har lyst.
Racen egner sig godt til børn, men kan måske være lidt for livlig til helt små børn. Den dybt kastanjefarvede pels giver den et særligt glamourøst udseende, men det kræver regelmæssig vask og børsting at holde pelsens fine glans.

Desuden skal den frynsede del af pelsen klippes med jævne mellemrum
Den milde og venskabelige irske setter har det bedst i et stort hjem med en aktiv familie, hvor den har adgang til frie områder hvor den kan boltre sig som den har lyst.
Racen egner sig godt til børn, men kan måske være lidt for livlig til helt små børn.

irsk-setter med jagt bytte

En utrættelig jagthund og meget hengiven følgesven

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Irsk setter, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Speak Your Mind

*