Labrador Retriever

Lydighed
Egnet som familiehund
Egnet til jagt
Krav til pelspleje
Intelligens
Størrelse

Denne hunderace kendes også som labrador, og den er den ideelle hund til førstegangsejeren. Den er kærlig, tålmodig og legesyg. Udover at være fantastisk til børn, er den også trofast og intelligent, og det er ikke uden grund, at det er en af verdens populærere hunderace.
Labrador retrieveren er glad og energisk, og den skal have regelmæssig træning med blandet andet lange gåture. Den elsker at lege med familien og er god til at svømme. Den vandtætte, hurtigtørrende pels er relativ nem at vedligeholde.

Selvom den er let at træne, er den en stærk hund, som tidligt i tilværelsen skal lære ikke at trække i snoren. Den har en enorm og krævende appetit, så ejeren skal holde et vågent øje med, hvad den spiser, for at undgå, den bliver for tyk. Labradoren kommer hurtigt til at kede sig, så hvis den lades alene for længe, kan den blive destruktiv.
Standhaftig og ærlig som den er, er labrador retrieveren, en enestående familiehund, og hvis du leder efter en hengiven og entusiastisk følgesvend med stor livslyst, er denne race et godt valg. Den findes i gul, sort og brun pels.

Labrador Retriever alle farver

Labrador'en kommer i tre farver

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (8 votes cast)
Labrador Retriever, 8.0 out of 10 based on 8 ratings

Speak Your Mind

*